Παραδείγματα Έργων ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

MyJobNow: η πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζόμενους

Το MyJobNow (MJN) είναι μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας  που βοηθάει επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα λιανικής να προσλάβουν προσωπικό. Οι  χρήστες  που αναζητούν εργασία μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα το προφίλ τους και  να υποβάλλουν αίτηση για εργασία με ένα κλικ, ενώ προσφέρεται και στους εργοδότες μια εύκολη διαδικασία δημιουργίας θέσεων εργασίας και διαχείρισης των αιτήσεων των υποψηφίων.

Tο MyJobNow χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο για να επιλέξει και να παρουσιάσει τις ευκαιρίες εργασίας που ταιριάζουν στον υποψήφιο με κριτήρια απόστασης και ικανοτήτων. Για τις δουλειές που επιλέγει ο υποψήφιος πατώντας ένα κουμπί, το προφίλ του εμφανίζεται στον εργοδότη, ο οποίος μέσα σε 48 ώρες αποφασίζει αν θέλει να καλέσει τον υποψήφιο για συνέντευξη.

Εργοδότες και εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να  επικοινωνούν με μηνύματα  μέσω της εφαρμογής και το MJΝ συμβάλλει στο να απλοποιηθεί όλη η διαδικασία.

Η εφαρμογή έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην πρόσληψη προσωπικού «πρώτης γραμμής» (bluecollar), δίνοντας την δυνατότητα σε υποψήφιους εργαζόμενους να αναζητήσουν επαγγελματική απασχόληση, μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο.

Για την τουριστική σεζόν, το MyJobNow φιλοξενεί  θέσεις σε νησιά, καλύπτοντας έτσι ανάγκες που δημιουργούνται στη μέση της τουριστικής σεζόν που συνήθως είναι και οι πιο επείγουσες.

Παράλληλα, από την άνοιξη του 2020 παρέχει υπηρεσίες προσωπικού προσωρινής απασχόλησης για τον χώρο του υπηρεσιών Delivery.

Η ομάδα του MyJobNow κατάφερε να δημιουργήσει ένα εργαλείο που συνδέσει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους με την επόμενή τους δουλειά, από την Αθήνα και την Πελοπόννησο, μέχρι την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη Θεσσαλονίκη.

Το MyJobNow  έχει χρηματοδοτηθεί από το Fund Velocity Partners Venture Capital του Υπερταμείου EquiFund και  το ποσό της  δημόσιας δαπάνης του έργου φτάνει τα  876.529 ευρώ

Η επενδυτική πλατφόρμα EquiFund χρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικοί πόρους), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund/EIF), από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

https://www.myjobnow.com/

 

MyJobNow
Τομέας Παρέμβασης:  Έρευνα – Τεχνολογία, Υπηρεσίες
Περιφέρεια: Αττικής
Επιχ. Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)
Δράση: Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών ΤΑΕΣΥΜ (EquiFund)
Ταμείο: Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund/EIF), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές.
Εταιρεία: MYJOBNOW ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Π/Υ: 2.078.701 ευρώ
Δημόσια Δαπάνη: 876.529 ευρώ
Κοινοτική Συμμετοχή: 42.17%
Φορέας Υλοποίησης: Velocity Partners Venture Capital

 

07/07/2020

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Σχετικά Έργα

Υποδομές

Έρευνα και ανάδειξη 5 ειδών σάλβιας για καλλωπιστική χρήση με τη συμβολή του ΕΠΑνΕΚ

Το ερευνητικό έργο  αφορά στην αξιολόγηση, βελτίωση και ανάδειξη πέντε ειδών Σάλβιας (Φασκόμηλου) που αυτοφύονται στην Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία διειδικών υβριδίων με ανώτερα

Επιχειρήσεις

«Δια χειρός» – Ενίσχυση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας στη Λέσβο

Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας Δια Χειρός αποτελεί μία επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε από τον φυσικοθεραπευτή- χειροθεραπευτή Χρυσοβαλάντη  Κοτοπούλη στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων