Παραδείγματα Έργων ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

Akti Oneirou / Σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα στην Χαλκιδική

To τουριστικό συγκρότημα «Akti Oneirou» βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα που αποτελείται από camping 16 θέσεων με 9 τετράκλινους οικίσκους – συνολικής δυναμικότητας 100 ατόμων – με εκσυγχρονισμένες κοινόχρηστες υποδομές λουτρών, WC και μαγειρείου-κουζίνας επισκεπτών, 4 οχήματα αναψυχής/διαμονής (τροχόσπιτα), παντοπωλείο, εστιατόριο & παραλιακό καφέμπαρ, εμπορικό υπόστεγο (κιόσκι) ειδών δώρου και ελαφρού ιματισμού παραλίας, χώρους άθλησης/αθλοπαιδιών και parking.

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) για επένδυση  προϋπολογισμού 147.285,93 ευρώ.

Η επένδυση που υλοποιήθηκε αφορούσε την ανακαίνιση/συμπλήρωση του υφιστάμενου εξοπλισμού της επιχείρησης, την ευρύτερη αισθητική αναβάθμιση και λειτουργικότητα, την καλύτερη ενσωμάτωση και επέκταση νέων προσφερόμενων υπηρεσιών και την τελειοποίηση των υφιστάμενων υποδομών προστασίας περιβάλλοντος- εξοικονόμησης ενέργειας (αντικατάσταση φωτιστικών, τοποθέτηση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας κλπ).

Η επένδυση ολοκληρώθηκε επιτυχώς συμβάλλοντας στη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης, καθώς και στην επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας αυτών, προκειμένου να παραμένει ελκυστική στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον και συγχρόνως να στοχεύσει σε πελάτες υψηλότερου επιπέδου.

https://www.aktioneirou.gr/

 

 

Akti Oneirou
Τομέας Παρέμβασης: Τουρισμός
Περιφέρεια: Κεντρικής Μακεδονίας
Επιχ. Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)
Δράση: Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών
Ταμείο: Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
Εταιρεία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «Ι.ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»
Π/Υ: 147.285,93 ευρώ
Δημόσια Δαπάνη: 58.914,37 ευρώ
Φορέας Υλοποίησης: ΕΦΕΠΑΕ

 

11/11/2019

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Σχετικά Έργα

Υποδομές

Έρευνα και ανάδειξη 5 ειδών σάλβιας για καλλωπιστική χρήση με τη συμβολή του ΕΠΑνΕΚ

Το ερευνητικό έργο  αφορά στην αξιολόγηση, βελτίωση και ανάδειξη πέντε ειδών Σάλβιας (Φασκόμηλου) που αυτοφύονται στην Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία διειδικών υβριδίων με ανώτερα

Επιχειρήσεις

«Δια χειρός» – Ενίσχυση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας στη Λέσβο

Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας Δια Χειρός αποτελεί μία επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε από τον φυσικοθεραπευτή- χειροθεραπευτή Χρυσοβαλάντη  Κοτοπούλη στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων